Bækkenbund m/k (hæfte)

Bækkenbund m/k (hæfte)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

20,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

”Bækkenbund m/k – Styrke, velvære og lyst med træning og afspænding”

Detaljer

”Bækkenbund m/k – Styrke, velvære og lyst med træning og afspænding”

Lad dig ikke narre af den kvindelige model på forsiden af bækkenbundsfolderen:”Alle har glæde af en velfungerende bækkenbund, og både mænd og kvinder kan træne bækkenbunden”. Psykomotorisk terapeut Ea Suzanne Akasha guider dig gennem effektive øvelser for bækkenbunden med fantasifulde øvelser. Prøv fx at ”trække proppen af en flaske champagne”, ”knuse kiks” eller at ”strække mørbraden”.

Men hvad er det man får ud af at træne lige netop bækkenbunden? Akasha forklarer, at en trænet og velfungerende bækkenbund bl.a. * Modvirker inkontinens * Giver mere intens lystfølelse og øger glæden ved sex og * Modvirker fordøjelsesproblemer.

Selve bækkenbunden er de muskler, som går fra haleben til kønsben og mellem sædeknuderne. Som med alle andre muskler i kroppen skal også bækkenbunden trænes, strækkes og afspændes. Bækkenbund m/k giver dig instruktioner i, hvordan du får fat i de helt rigtige muskler, når du træner. Den store fordel ved bækkenbundsøvelser er, at du kan træne stort set hvor som helst og når som helst.

Akasha opfordrer: ”Gør det til en vane at mærke, hvordan bækkenbunden har det et par gange i løbet af dagen”.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.