Vælg røgen fra med meditation og afspænding

Vælg røgen fra med meditation og afspænding

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

129,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Vælg røgen fra med meditation og afspænding' hjælper med at tage beslutningen, klare abstinenser og forblive røgfri. Det er dokumenteret, at visualisering og mentaltræning hjælper, når man vil vælge røgen fra.

Detaljer

Rygestop giver et længere, bedre og sundere liv.
Allerede et døgn efter rygestop falder risikoen for luftvejssygdomme, efter en uge har man mere energi, efter et år er risikoen for hjerte-karsygdomme halveret, og efter fem år er risikoen for at hjerte-karsygdomme som hos en, der aldrig har røget. Kvinder får mere ud af rygestop end mænd, for de tåler røg dårligere end mænd.

Kvinder, der ryger, har flere lungesygdomme ved samme forbrug og har også sværere ved at blive gravide. 'Vælg røgen fra med meditation og afspænding' hjælper med at tage beslutningen, klare abstinenser og forblive røgfri.

Det er dokumenteret, at visualisering og mentaltræning hjælper, når man vil vælge røgen fra. Stress er den vigtigste grund til, at de fleste begynder at ryge igen, så der er også en afspænding, der sænker stressniveauet og forebygger stress.

Vælg røgen fra med meditation og afspænding indeholder: - Introduktion - Tag en beslutning.

Mentaltræning, der støtter beslutningen om at vælge røgen fra. - Se dig selv røgfri.

Visualisering, der støtter i at gennemføre et rygestop. - Meditation mod abstinenser. Meditation som hjælper i abstinensfasen. - Et godt hvil. Afspænding, når der er brug for et godt hvil eller før sengetid, så det bliver nemmere at falde i søvn.

Tekst og speak: Carsten Jürgensen, Bodil Hjorth, Klaus Kornø Rasmussen og Helle Larsen

Samlet spilletid: 46 minutter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.