Afspænding trin for trin

Afspænding trin for trin

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

139,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Med 'Afspænding trin for trin' er det nemt at lære afspænding fra grunden, så man kan praktisere afspænding fx for at modvirke stress. Redskaberne giver kroppen omsorg, og gør at man bliver bedre til at tackle anspændthed, muskelspænding og indre uro. www.mai-brittschwab.dk

Detaljer

Hører du til den halvdel af befolkningen, der har svært ved at slappe af?
Er du blandt de mange, der ofte er stressede?
Mærker du ofte anspændthed?
Savner du indre ro?

'Afspænding trin for trin' lærer dig, hvad du har brug for, når du skal afspænde krop og psyke. 'Afspænding trin for trin' arbejder med det levende og dynamiske samspil mellem åndedræt, spænding og afspænding. 'Afspænding trin for trin' kan lære dig at afspænde krop og psyke med enkle øvelser, der udføres under bevægelse, så kroppen er aktiv samtidig med, at man spænder af i dybden. Den trinvise afspænding bevidstgør om kroppen og spændingsmønsteret. Den muskulære afspænding påvirker stresshormonerne, så hele kroppen bliver rolig, og hjernen falder til ro. Roligere hjernebølger giver flere kreative muligheder. Når man bruger krop og sind i en vekselvirkning mellem afspænding og aktivitet, får man tillige overskud og føler sig mere vital.

Med 'Afspænding trin for trin' er det nemt at lære afspænding fra grunden, så man kan praktisere afspænding fx for at modvirke stress. Redskaberne giver kroppen omsorg, og gør at man bliver bedre til at tackle anspændthed, muskelspænding og indre uro. 'Afspænding trin for trin' indeholder seks enkle øvelser, der både kan gøres enkeltvis og kobles sammen til et helt afspændingsprogram.

Alle øvelserne inddrager hele kroppen samtidig med, at der er fokus på enkelte kropsdele, som aktivt afspændes. Øvelserne udføres liggende på ryggen på behageligt underlag.

Tekst og speak: Afspændingspædagog, stresscoach og familieterapeut Mai-Britt Schwab
Samlet spilletid er 55 minutter

Mai-Britt Schwab har praksis i Ålborg, holder foredrag og kurser i stresshåndtering og har tidligere udgivet tre cd’er i serien Stresshåndtering. www.mai-brittschwab.dk

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.