Spænd op - spænd af

Spænd op - spænd af

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

88,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Bogen giver en grundig gennemgang af kroppens opbygning og funktion, der er eksempler på hvilestillinger, øvelser for stræk, udspænding, afspænding, kredsløb og venepumpe samt idéer til optræning af så godt som hele kroppen.

Detaljer

Af Birgit Dines Johansen
Med tegninger af Pernille Kløvedal

Forlag for Afspændingspædagogik og Psykomotorik, 2002

Bogen giver en grundig gennemgang af kroppens opbygning og funktion, der er eksempler på hvilestillinger, øvelser for stræk, udspænding, afspænding, kredsløb og venepumpe samt idéer til optræning af så godt som hele kroppen. Desuden indeholder bogen en gennemgang af hverdagens sunde - og mindre sunde - kropsstillinger, og der er tegninger som gør øvelser og stillinger let forståelige. Birgit Dines Johansen giver forslag til forebyggelse og aflastning af stressbelastninger.

Den stressbelastede kan ved at lytte til kroppen få hjælp til at ændre livsstil. Regelmæssig brug af øvelserne forebygger stress og modvirker negative følgevirkninger af stress som muskelspændinger, generel kropslig uro, koncentrationsbesvær og søvnbesvær. Bogen indeholder afsnit om gode kropsvaner, optræning, afspændingsøvelser i bevægelse og hvile, mentaltræning og koncentration. Øvelserne viser vej til bedre kropslig funktion og til at udnytte de kropslige og følelsesmæssige ressourcer bedre.

Afspændingspædagogik har som mål, at den enkelte tager ansvar for egen fysiske og psykiske trivsel, og Birgit Dines Johansen beskriver engageret, hvordan dette kan ske. Både den alment interesserede og undervisere vil finde inspiration i Spænd op, spænd af - afspændingsøvelser mod hverdagens stress. Øvelserne er beskrevet, så de er lette at bruge, og Pernille Kløvedal Helwegs levende og inspirerende tegninger understøtter forståelsen.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.