Stolebehandling, Maveliggende behandling & Venepumpeterapi

Stolebehandling, Maveliggende behandling & Venepumpeterapi

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

100,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Bogen henvender sig til afspændingspædagoger og andre med interesse for afspændings-pædagogiske og psykomotoriske behandlingsmetoder. Stolebehandling, maveliggende behandling og venepumpeterapi beskriver tre behandlingsformer, som ikke tidligere har været udgivet i samlet form.

Detaljer

PSYKOMOTORISK BEHANDLING - Stolebehandling, Maveliggende behandling & Venepumpeterapi af Birgit Dines Johansen & Henriette Nikolaisen

Afspænding & psykomotorik, 40 sider.

Bogen henvender sig til afspændingspædagoger og andre med interesse for afspændings-pædagogiske og psykomotoriske behandlingsmetoder. Stolebehandling, maveliggende behandling og venepumpeterapi beskriver tre behandlingsformer, som ikke tidligere har været udgivet i samlet form. Behandlingen bygger på et helhedssyn på kroppen og sker i kropslig og verbal dialog med klienten. Behandlingerne er nænsomme med dybtgående effekt på krop og psyke, hvilket leder til nye handlemåder i hverdagen. I bogen guides læseren gennem forfatternes meget præcise instruktioner og illustrationer.

Afspænding og psykomotorik er at opleve og mærke sin krop i hvile og bevægelse. Kort sagt at være i dialog med kroppen, sit indre og at kunne handle i overensstemmelse med det, man mærker og erfarer. De manuelle psykomotoriske behandlingsmetoder støtter denne udviklingsproces.

Bogens præsentation af behandlingsmetoder er skrevet af afspændingspædagogerne Birgit Dines Johansen og Henriette Nikolaisen med henblik på at inspirere kolleger og andre, som arbejder med manuel behandling.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.