Hovedpinefri - med kropsbevidsthed, træning og afspænding

Hovedpinefri - med kropsbevidsthed, træning og afspænding

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

Pris: 129,00 kr

Specialpris: 96,75 kr

ELLER

Hurtigt overblik

HOVEDPINEFRI med kropsbevidsthed, træning og afspænding er håndbogen til alle, der lider af hovedpine og migræne. Den gør dig klogere på, hvad din hovedpine fortæller, og hvad den er symptom på. Den lærer dig at afdække, om der er et mønster i hovedpineanfaldene, så du kan sætte ind i tide.

Bogen har fået en fantastisk lektørudtalelse, hvor den samlede vurdering er: Bogen er instruktiv og øvelserne er nemme at lave, og med den i hånden bliver det muligt at ændre de belastninger, som giver flest hovedpine.

Detaljer

HOVEDPINEFRI med kropsbevidsthed, træning og afspænding

af afspændingspædagog Bodil Hjorth
Afspænding & Psykomotorik, 72 sider.

Hovedpine er en udbredt lidelse. 550.000 danskere eller 10% af befolkningen, har spændingshovedpine mindst en gang om ugen. ’HOVEDPINEFRI med kropsbevidsthed, træning og afspænding´ er håndbogen til alle, der lider af hovedpine og migræne. Den gør dig klogere på, hvad din hovedpine fortæller, og hvad den er symptom på. Den lærer dig at afdække, om der er et mønster i hovedpineanfaldene, så du kan sætte ind i tide.

Gennem nøje instruktion og velvalgte illustrationer guider bogens forfatter afspændingspædagog Bodil Hjorth dig gennem et væld af specifikke øvelser til at afhjælpe hovedpinen alt efter, hvor den mærkes. Instruktionerne er lige til at gå i gang med og kan nemt inkorporeres i din hverdag. Bogen indeholder desuden åndedrætsøvelser, vejledning i gode holdninger og hvilestillinger samt et særligt hovedpineprogram som alle hovedpineramte har glæde af at følge.

’HOVEDPINEFRI med kropsbevidsthed, træning og afspænding’ lærer dig at behandle din hovedpine med øvelser afspænding og en god holdning for at bryde en negativ spiral af smerte og spænding og fremover mindske eller helt undgå hovedpine. Bogen beskriver de mest almindelige former: spændingshovedpine, migræne og medicinsk udløst hovedpine samt den sjældne og meget smertefulde Hortons hovedpine.

Bodil Hjorth er afspændingspædagog og underviser på professionsbacheloruddannelsen i afspændingspædagogik og psykomotorik. Hun er desuden konsulent og har egen praksis, er forfatter til flere bøger, dvd, og har indtalt mange cd’er med instruktioner i afspænding, træning og hvile.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.