Har du ondt i ryggen?

Har du ondt i ryggen?

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

Pris: 88,00 kr

Specialpris: 66,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

'Har du ondt i ryggen' giver råd og vejleder om, hvordan man bruger og træner ryggen ved forskellige ryglidelser. Derfor kan bogen anvendes ved både milde ryggener og ved svære lidelser som gigt og discusprolaps. Grethe Jørgensens øser af sin store erfaring som behandler, når hun giver grundig instruktioner i øvelser, der giver bedre kropslig funktion og i øvelser, der afhjælper smerter.

Detaljer

Af Grethe Jørgensen
80 sider med tegninger af Pernille Kløvedal.
Forlag for Afspændingspædagogik og Psykomotorik, 2002

80 % af befolkningen søger på et tidspunkt behandling for ondt i ryggen. Ondt i ryggen er en af de hyppigste årsager til kontakt med sundhedsvæsenet og til sygefravær. Nye tal fra Statens Institut for Folkesundhed viser en stigning i antallet af danskere med muskel- og skeletbesvær i skuldre, nakke og ryg. Forekomsten af muskel- og skeletbesvær inden for de sidste 14 dage er således steget fra 45 procent i 1987 til 51 procent i 2000. Afspændingspædagogik har som mål, at den enkelte tager ansvar for egen fysiske og psykiske trivsel. Grethe Jørgensen skriver i Har du ondt i ryggen, hvordan man passer på sin ryg, og hvordan man får det bedre, hvis man har fået dårlig ryg. Den enkelte skal lære sin ryg at kende, for at kunne gøre en indsats selv. Grethe Jørgensen fortæller, hvordan man kan lære sin ryg at kende, så man kan vedligeholde ryggen og forebygge gener og skader. Forfatteren inspirerer til at lære gode kropsvaner i det daglige.

'Har du ondt i ryggen' giver råd og vejleder om, hvordan man bruger og træner ryggen ved forskellige ryglidelser. Derfor kan bogen anvendes ved både milde ryggener og ved svære lidelser som gigt og discusprolaps. Grethe Jørgensens øser af sin store erfaring som behandler, når hun giver grundig instruktioner i øvelser, der giver bedre kropslig funktion og i øvelser, der afhjælper smerter. Pernille Kløvedal Helwegs har stået for de levende og inspirerende tegninger, som understøtter forståelsen af teksten og af, hvordan man kan arbejde med bogens øvelser. Grethe Jørgensen er afspændingspædagog og er tidligere leder af Skolen for Kropsterapi og Afspænding og hun har tidligere skrevet Afspænding en grundbog og DIN ryg.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.