Bevægeudvikling i forløb - interaktion og vurdering

Bevægeudvikling i forløb - interaktion og vurdering

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

30,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

I Bevægeudvikling i forløb - interaktion og vurdering gennemgår Birte Servais Bentsen viden om forløbsudviklingens detaljer, der har betydning for observation og vurdering af børns motoriske udvikling.

Detaljer

Af Birte Servais Bentsen

110 sider ill. / fra 2000.

Birte Servais Bentsen, er forfatter, konsulent i børnemotorik og tilknyttet Center for småbørnsforskning på Danmarks Lærerhøjskole. I Bevægeudvikling i forløb - interaktion og vurdering gennemgår hun viden om forløbsudviklingens detaljer, der har betydning for observation og vurdering af børns motoriske udvikling.

Forfatteren peger via sine undersøgelser på to væsentlige sider af den motoriske udvikling. Dels på udviklingens forløb og dels den motorisk interaktion mellem barnet og dets forældre. Forældrenes aktive deltagelse i barnets motoriske udvikling er af uvurderlig emotionel og social betydning

Bogen er meget positivt anmeldt:

Afspændingspædagogen: "Budskabet er at bedømme kvaliteten af bevægelserne, frem for kvantiteten. Spørgsmålet er hvordan, og ikke kun hvornår, og det kræver, at man får alle delbevægelserne med. Der er meget at lære af Birte Servais Bentsens utroligt store viden, bogen er en klassiker"

Psykologisk-pædagogisk rådgivning: "den er præget af megen kyndighed og velskreven og må være særdeles relevant, ikke blot for fysio-og ergoterapeuter men for specialpædagoger, talepædagoger og psykologer, der samarbejder med dem om børn med forsinket eller afvigende motorisk udvikling."

Folkeskolen: "Forfatterens undersøgelse og iagttagelser fører til nye indgangsvinkler i den motoriske stimulation og omkring arbejdet med og behandlingen af motorisk svage børn." Fysioterapeuten: " Bogen er et flot analysearbejde af fire faser i barnets og inspirerer i alt fald mig til at tænke mere minutiøst i den daglige observation af børns udvikling."

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.